Thursday, 9 October 2014

Salahkah Lelaki Jual Tudung?.


Assalamualaikum rakan-rakan blogger sekalian,

Sudah lama aku tak menjenguk laman blogger milik aku nie. Entry langsung la tak ber-update. Sebenarnya nak cerita pengalaman berniaga tudung nie. Baru je start beberapa bulan lepas dan betul-betul terasa pengalaman pahit maung bila berniaga nie, rupa-rupanya berniaga nie bukan la semudah makan ABC di tepi jalan.

So sempena entry kita berniaga nie, hari ini nak perkenalkanlah halfmoon delisha plain yang abang jual...haha, feeling sangat kan.

Okay Jom cuci mata tengok-tengok diorang pakai halfmoon delisha yang abang jual ni.


Rata-rata beri feedback yang positif dan sukakan halfmoon delisha plain (1 layer) nie, Alhamdullilah. Rasa bahagia tengok diorang pakai, walaupun abang tak mampu nak pakai..haha

Kelebihan Halfmoon Delisha plain nie antaranya ialah:

+ Custom-made dan tak dijual di mana-mana kedai dan butik.
+ Jahitan yang kemas dan teliti sebab jahit kelim tepi.
+ Harga mampu milik..murah je. RM 25.00 sahaja.
+ Terdapat pelbagai warna dan pilihan.
+ Labuh sebab ianya adalah bidang 60..dan tak jarang.
+ Sejuk tak panas sebab ianya kain chiffon high quality..so rasa pakai econ dalam tudung gitu so..tak de la nak kipas sana..kipas sini.
+Mudah dibentuk bak kata customer-customer nie.
+ Ya Allah, banyak sangat nak sebut dah...gitu.

Okay, excited tak nak tunggu post selepas nie?..kalau excited nanti kita post pula kod kalernya..stay tuned bersama abang.

 

2 comments:

  1. Done follow #151
    :D dsebabkan tertengok demo pakcik jual shawl ler mak encik bjaya wearing shawl la ni...tidak kalu berperidah saja tau...

    ReplyDelete
  2. Terima kasih mam'snia bagi komen.

    ReplyDelete

  • Get widget here

    Facebook !!!

    https://www.facebook.com/fakhrur.razi.56
  • Hubungi saya

    Jika ada sebarang pertanyaan,boleh hubungi saya di raz_blaze92@yahoo.com
  • Follow jom !!!

    https://twitter.com/raz_blaze
  • Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...